PLA_77197057.jpg
Kiinnitetyt uutiset

Rakentamispäällikön virka

15.11.2018 7:00

Parikkala – Parasta yhdessä

 

Parikkalan kunnan vetovoima perustuu monipuoliseen yritystoimintaan ja kattavaan palvelutarjontaan, jossa kuntalainen on asuinpaikasta riippumatta keskiössä. Kunnan vahvuuksia ovat sen luonto, talous ja turvallisuus.

 

Parikkalan kunta hakee

 

Rakentamispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2019 alkaen.

 

Rakentamispäällikön viran hakuaikaa jatketaan 4.12.2018 klo 15.00 asti. Virkaan aiemmin hakeneet otetaan huomioon.

 

Rakentamispäällikkö vastaa rakennuttamisesta ja kaavoituksesta sekä vastuullaan olevien tulosalueiden taloudesta.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan korkea-asteen tai sitä vastaava tutkinto, kuten rakennusmestari tai rakennusmestari (AMK). Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä. Kokemus esimiestehtävistä ja käytännössä osoitettu johtamistaito otetaan huomioon valinnassa.

 

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo, pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi.  Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Parikkalan kunta, Kunnanhallitus, Harjukuja 6, 59100 Parikkala tai sähköpostitse osoitteeseen kunta@parikkala.fi. Hakuaika päättyy 4.12.2018 klo 15.00. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään merkintä ”Rakentamispäällikkö”.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg (ari.berg@ariberg.fi, p. 040 566 7328), kunnanjohtaja Vesa Huuskonen (vesa.huuskonen@parikkala.fi, p. 044 7811 250).

 

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2018