PLA_77197057.jpg
Parikkalan kunnan ilmoitukset ja kuulutukset
Ulkoiset palvelut
Hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE)
 • 8.11.2021Varhaiskasvatusyksikön esimies

  Parikkalan varhaiskasvatusta toteutetaan kolmessa päiväkodissa Parikkalan keskustassa ja Saarella.
  Varhaiskasvatuksen esimiehen työtehtävät sisältävät päiväkotien lähijohtajuuden ja pedagogisen johtamisen sekä varhaiskasvatuspäällikön sijaistamisen.

  Tehtävään valittavalta odotamme laajaa kokemusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisesta.Arvostamme vuorohoidon vahvaa kokemusta sekä kehittävää otetta työhön ja hyviä yhteistyötaitoja.Tarjoamme tehtävässä vahvan tuen
  varhaiskasvatustiimissä ,johon sinun lisäksesi kuuluvat varhaiskasvatuspäällikkö, toimistotyöntekijä sekä sivistysjohtaja.

  Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatusopettajan (26§) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27§) kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

  Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 monentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

 • 1.9.2021Parikkalan varhaiskasvatuksen sijaisuudet

  Parikkalan kunnan varhaiskasvatuksessa on tarjolla erimittaisia varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan sijaisuuksia.Sijaisuudet kestävät yhdestä päivästä viikkoihin.Parikkalassa on kolme päiväkotia,joista Satakielen päiväkodissa tarjotaan myös vuorohoitoa.Sijaisuudet sopivat myös alan opiskelijoille.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021