PLA_77197057.jpg
Etusivu / Varhaiskasvatus / Varhaiskasvatus

etusivulle.jpg

Parikkalassa varhaiskasvatusta järjestetään päiväkodeissa. Tilapäistä varhaiskasvatusta annetaan päiväkotien aukioloaikoina niille varhaiskasvatusikäisille  lapsille, joilla ei ole säännöllistä tarvetta. Tarve voi olla esim. perheen molempien huoltajien yhtäaikaisen menon tai äkillisen lyhytaikaisen työllistymisen tai kurssin takia. Tarve voi olla enintään kaksi viikkoa. Esiopetusta annetaan Saaren koululla sekä päiväkoti Laulujoutsenessa.

Päiväkodit:                                                         

* Päiväkoti Satakieli, Kangaskylä, Pietarinkuja 1, 59100 Parikkala, alle 3-vuotiaiden Vanamot- ryhmä , 3-5 -vuotiaiden Ulpukat-ryhmä ja vuorohoitoryhmä Kuukuset.

* Päiväkoti Laulujoutsen, Parikkalantie 45, 59100 Parikkala, 3-5 -vuotiaiden ryhmä      

* Päiväkoti Kuperkeikka, Akonpohja, Neulatie 1, 59510 Saari,  0-4 vuotiaiden sisarusryhmä

 Esiopetus: 

*Saaren koulu, Koulutie 8, 59510 Saari  5- vuotiaiden varhaiskasvatus ja esiopetus

*Päiväkoti Laulujoutsen,Parikkalantie 45, 59100 Parikkala

Varhaiskasvatukseen hakeminen ja lasten valinta

Hakemuksia saa varhaiskasvatuspäälliköltä tai sen voi tulostaa http://www.parikkala.fi/fi/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen-lomakkeet. Valinnoista päättää varhaiskasvatuspäällikkö. Paikkaa tulee hakea viimeistään neljä kuukautta ennen tarpeen alkamista. Mikäli  tarve kuitenkin johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä tarpeen alkamisajankohta ole ennakoitavissa on päivähoitopaikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen tarvetta. Kun lapselle on myönnetty paikka kunnalliseen varhaiskasvatukseen, saa hän pitää sen siihen saakka, kunnes lähtee kouluun.


Lisätietoa päivähoidosta on varhaiskasvatustiedotteessa.

 

 

Yhteystiedot:
varhaiskasvatuspäällikkö heli.rasanen@parikkala.fi puh. 044-7811 239, heli.rasanen@parikkala.fi

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021