PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Vapaa-aikapalvelut / Kulttuuritoimi
Palvelut
Kulttuuritoimi

Yleinen kulttuuritoimi
Perinne- ja museotyö
Lastenkulttuuriverkosto Metku

Kulttuuripäällikkö Eeva Paakkinen
Harjukuja 6
59100 Parikkala
p. 044 7811 297
etunimi.sukunimi(at)parikkala.fi

Suomi100 itsenäisyyden juhlavuoden tapahtumista tiedotetaan kunnan kotisivuilla. Tapahtumakalenteriin pääse etusivun alareunasta.

Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää myös sivun oikeassa reunassa olevan sähköisen palautelomakkeen kautta. Muistathan laittaa yhteystietosi, mikäli haluat että kysymykseesi vastataan.

Kulttuuritoimi järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia Parikkalan kunnassa. Kulttuuritoimen tehtävänä on vaalia kotiseutuperinnettä sekä tukea ja edistää paikallista kulttuuritoimintaa.

Vuosittaisia tapahtumia ovat mm. Parikkalan Pikkupiian julkistaminen, Veteraani- ja itsenäisyyspäivän juhlat sekä erilaiset konsertit ja muut tapahtumat.
 
Parikkalan kunta on mukana Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkussa, joka on osa opetusministeriön tukemaa valtakunnallista lastenkulttuuriverkostoa http://lastenmetku.fi/

Kulttuuritoimi tukee paikallisia yhdistyksiä ja  yksityisiä taiteen harrastajia harkinnanvaraisilla toiminta- ja kohdeavustuksilla, jotka ovat haettavissa kerran vuodessa.

Kulttuuritoimen Facebook-sivut

Facebook.jpgAnna palautetta

Oheisen linkin kautta voi antaa palautetta. Palaute kirjautuu kunnan yleisen palautepostiin, josta ne ohjataan edelleen kyseistä asiaa hoitavalle hallintokunnalle.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2018