PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Parikkalan Taitokeskus
Palvelut

Parikkalan Taitokeskus 


kasityokeskus.jpg

Parikkalan Taitokeskus sijaitsee Parikkalan kirkonkylällä viehättävässä vuonna 1834 rakennetussa entisessä pitäjän-tuvassa. Toimintaa järjestää Taito Etelä-Suomi ry yhteistyössä Parikkalan kunnan kanssa.

Taitokeskuksessa on kudontamahdollisuus sekä lahja -ja materiaalimyyntiä. Lisäksi järjestetään kädentaitokursseja sekä erilaisia näyttelyjä ja tapahtumia.

Taitokeskuksen pihapiiristä löytyvät myös  Parikkalan kotiseutumuseo ja Meijerimuseo. Opastus taitokeskukselta.
Kirkkokatu 6. 59100 Parikkala, p. 040 6849 558. Lisätietoja aukioloista ja muusta toiminnasta Taito Etelä-Suomi ry:n kotisivuilta linkin kautta Parikkalan Taitokeskus

Taitokeskus on avoinna myös muina aikoina tilauksesta, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä.

Parikkalan Taitokeskus on yksi Taito Etelä-Suomi ry:n toimipisteistä. Taitokeskuksessa on useita erilevyisiä kangaspuita, joissa monipuolinen tarjonta. Loimien laitto tehdään toivomusten mukaisesti.

Taitokeskus on eri-ikäisten kokoontumispaikka, jossa jokainen voi kehittää omia kädentaitojaan. Tarjoamme tilauksesta erilaisia kursseja ja teemailtoja sekä yksityisille että yrityksille.

Taitokeskus valmistaa tilauksesta erilaisia tekstiilejä jokaisen tarpeen mukaan ja sieltä löytyy korkeatasoisia lahjoja liikelahjoiksi tai omaan tarpeeseen. Myös kotikutojat löytävät materiaaleja ja työvälineitä, valmiiksi luotuja loimia ja muita käsityötarvikkeita.

Yhteystiedot: Vastaava neuvoja Jaana Leskinen, puh. 040 6849 558.


Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021