PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Käsityökeskus
Palvelut

Parikkalan Taitokeskus 

Käsityökeskus 30 vuotta Parikkalassa

 

kasityokeskus.jpg

Parikkalan Taitokeskus sijaitsee Parikkalan kirkonkylällä viehättävässä  vuonna 1834 rakennetussa entisessä pitäjäntuvassa.  

Taitokeskuksessa on kudontamahdollisuus sekä lahja -ja materiaalimyyntiä. Taitokeskuksella järjestetään myös kädentaitokursseja sekä erilaisia vaihtuvia näyttelyjä ja tapahtumia.

Samasta pihapiiristä löytyvät myös 
Parikkalan kotiseutumuseo ja Meijerimuseo. Opastus taitokeskukselta.
Os. Kirkkokatu 6. 59100 Parikkala
puh. 040 6849 558

Lisätietoja aukioloista ja muusta toiminnasta Taito Etelä-Karjala ry:n nettisivuilta

Parikkalan taitokeskus

Taitokeskus on avoinna myös muina aikoina tilauksesta, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä. Kotiseutumuseo Hauta-Ollin mökin ja  Meijerimuseon opastus myös Taitokeskukselta.

Parikkalan Taitokeskus on yksi Taito Etelä-Karjala ry:n toimipisteistä, ja se on valittu vuoden 1990 valtakunnalliseksi neuvonta-asemaksi. Taitokeskuksessa on useita erilevyisiä kangaspuita, joissa monipuolinen tarjonta. Loimien laitto on toivomusten mukaisesti.

Käsityökeskus on eri-ikäisten kokoontumispaikka, jossa jokainen voi kehittää omia kädentaitojaan. Tarjoamme tilauksesta erilaisia kursseja ja teemailtoja sekä yksityisille että yrityksille.

Käsityökeskus valmistaa tilauksesta erilaisia tekstiilejä jokaisen tarpeen mukaan. Käsityökeskuksesta löytyy korkeatasoisia lahjoja liikelahjoiksi, omaan tarpeeseen. Myös kotikutojat löytävät materiaaleja ja työvälineitä, valmiiksi luotuja loimia ja muita käsityötarvikkeita.

Yhteystiedot: Vastaava neuvoja Jaana Leskinen, puh. 040 6849 558.


Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2019