PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Saaren koulu

Saaren koulu

Tiistaina 5.12.2017 vietimme koululla Suomen 100-vuotisjuhlaa. Ohjelmassa oli tietokilpailu aiheeseen liityvin kysymyksin, oppilaiden esityksiä, yhteislauluja, stipendien jakoa ja lopuksi disko. Liikkuvalta vaikuttaa Suomen tulevaisuus.

Keskiviikkoiltana 22.11.2017 oli  kodin ja koulun yhteinen ilta. Mahdollisuus oli osallistua itsenäisyyspäivä- ja jouluaiheisiin askarteluihin, laserammuntaan ja sisäjalkapallon peluuseen.

Paikalla oli myös vanhempaintoimikunnan järjestämä buffet, jossa oli myynnissä maistuvia herkkuja. Kauppa kävi hyvin ja myynnin tuotto menee oppilaiden virkistäytymiseen.

Tilaisuuteen osallistui oppilaita huoltajineen runsaasti, ja ilmeistä päätellen paikalla viihdyttiin hyvin. Seuraava kouluajan ulkopuolinen tilaisuus, johon myös toivotaan perheiden osallistuvan vähintään yhtä innokkaasti, on ...

KUUSIJUHLA, TIISTAINA 19.12.2017. Tilaisuus alkaa kello 18.30. Kello 18 alkaa glögitarjoilu tilaisuuteen ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset wilman kautta.

 

 

 

Saaren koulu.jpg

SAAREN KOULU
KOULUTIE 8
59510 SAARI
0400-278589 (koulunjohtaja)

 

Saaren koulu.jpg


Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

 Alla on linkki tulevan vuoden koulu- ja lomapäivistä.

 

Koulun muut yhteystiedot, mm. opettajanhuoneen

puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet löytyvät vierestä

yhteystiedot linkin alta.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla parittoman viikon torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2017