PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Saaren koulu

 

Lukuvuosi päättyi lauantaina 5.6.2021 tilaisuudessa, jossa käytiin läpi lukuvuoden tapahtumia, laulettiin Karjalaisten laulu ja Suvivirsi sekä kuunneltiin presidentti Sauli Niinistön puhe kaikille Suomen kouluissa kesälomalle siirtyville.

Paikalliset MLL sekä Lions Club sekä JHL:n paikallisyhdistys muistivat stipendein koulun oppilaita.

1.-2.-luokalta reippaina ja reiluina ekaluokkalaisina stipendin saivat Lauri ja Emma. Reiluudesta muistettiin myös 3.-4.-luokkalaisista Nuuttia.

5.-6.-luokkalaisista reilun kaverin stipendin sai Pekka sekä Atte. Erinomaisesta panostuksesta koulutyöhön muistettiin Jadea. Samasta asiasta kuten myös kädentaidoista sai Katinka stipendin, ja Onni sai stipendin yritteliäisyydestä.

Hymypatsaan 5.-6.-luokkalaista saivat Katinka ja Atte.

Luokissa syötiin erinomaiset tortelliinit, joista kiitämme keittiön Jaanaa ja Katia. Lisäksi tarjolla oli jäätelöt.

Oppilaat saivat luokissa todistuksensa, ja ulkona koulun muu porukka toivotti kuudesluokkalaiset ja henkilökunnan kaksi työntekijää uusiin seikkailuihin Jäähyväislaulun sanoin ja sävelin.      

Lukuvuoden aikana pidimme mielessä ohjeet etäisyyksistä ja hygieniasta, ja niin saimme käydä koko lukuvuoden lähiopetuksessa.

Toivottavasti saamme jatkaa seuraavankin lähiopetuksessa, joka alkaa tiistaina 10.8.2021. 3.-6.-luokkalaiset aloittavat koulun kello 8, ja pienimmät kello 9.

Nyt on aika kesäloman. Toivomme teille kaikille aurinkoista ja mukavaa kesää sekä terveyttä.

Koulun FB-sivuilla on päättäjäispäivästä materiaalia.

 

IP-toimintaan liittyvissä asioissa soittakaa/viestittäkää numeroon 050-5766869. 

 

26.8.2020 olimme ryhmäytymisretkellä Oromyllyllä. Sää suosi retkeilijöitä. FB-sivuilla retkestä muutamia kuvia. Illalla koululla oli 5.-6.-luokan vanhempainilta.

 

Toimimme koulussa ottaen huomioon etäisyydet ja käsiä pestään ahkerasti. Mm. näitä asioita noudattaen voimme toivottavasti opiskella koko lukuvuoden lähiopetuksessa.

Kuluvan vuoden koulu- ja lomapäivät löytyvät Tiedotteita-sivulta.

 

 

 

 

Saaren koulu.jpg

 

 

Wilman kirjautumissivu on muuttunut. Se on nyt: https://parikkala.inschool.fi/

 

 

Koulullemme on luotu Facebookiin omat sivut, jonne lisäilemme ja on lisättykin kuvia koulumme tapahtumista, menneistäkin, sekä oppilaiden töistä. Sivusto löytyy hakusanalla ”Saaren koulu”.

Täällä koulun kotivuilla on jatkossa ilmoituksia koulun tulevista tapahtumista. Kuvat ovat Facebookissa.

 

 

Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

 

 

Koulun muut yhteystiedot, mm. opettajanhuoneen

puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet löytyvät vierestä

yhteystiedot linkin alta.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset, pitkät, yli kolmen vuorokauden, tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Lyhyet lomat anotaan esim. wilma-viestillä hyvissä ajoin ennen aiottua ajankohtaa.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021