PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Saaren koulu

 

Tiistaina 11.8.2020 alkaa uusi lukuvuosi. 1.-2.-luokkalaiset tulevat kouluun kello yhdeksäksi, ja loput oppilaat aloittavat koulun kello 8.10.

Toimimme koulussa ottaen huomioon etäisyydet ja käsiä pestään ahkerasti. Mm. näitä asioita noudattaen voimme toivottavasti opiskella koko lukuvuoden lähiopetuksessa.

 

Suvivirsi on laulettu, joten on aika lähteä kesän viettoon. Toivottavasti saamme elokuussa jatkaa koulua normaalisti lähiopetuksen puitteissa.

Koulu jatkuu elokuun 11. päivä. Siihen asti näkemisiin!

Hyvää kesää ja terveyttä kaikille.

14.5.2020 jatkunut lähiopetus, kuten myös lukuvuosi, on loppumassa. Lauantaina 30.5.2020 on lukuvuoden päätöspäivä. Lähiopetukseen paluu on onnistunut erinomaisesti, ja olemme saaneet jälleen opiskella yhdessä koululla, toki tilanteen mukaisesti etäisyyksiä pitäen ja hygieniasta huolehtien.

Oppilaat saivat kevään retkeen Saaren LC-ladyiltä 200 euroa, mistä kiitos oppilaiden puolesta. Torstaina pidimme jäätelökutsut, mutta suuren osan lahjoituksesta säästimme syyslukukauden suunniteilluille retkille.

Kiitokset myös Saaren MLL:lle, Parikkalan JHL:llä, Saaren Lionsille ja Suomi-Venäjä -seuran Parikkalan osastolle oppilaiden muistamisesta.

Valtioneuvosto on ilmoittanut 30.3.2020, että opetuksen poikkeusjärjestelyt jatkuvat 13.5.2020. Siten opetustilanne jatkuu koulullamme samanlaisena, kuin se on ollut viimeiset kaksi viikkoa eli 18.3.2020 lähtien.

 

Hiihtoloma oli ja meni, mutta talvikelejä odotellaan edelleen maaliskuun alussa.

 

7.1.2020 alkoi uusi lukukausi. Talvikelejä toivotaan ja odotetaan. 

 

17.12.2019 pidettiin koululla "ei niin perinteinen" kuusijuhla.Paikalla oli mm. lapinlehmä ja lampaita tallissa. Oppilailla ja vanhemmilla oli tehtävärasteja koulun sisällä ja pihalla.

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta ja mukavasta palautteesta. FB-sivuille tulee juhlasta juttua lisää.

   

 

Koululaisten yleisurheilukilpailut pidettiin lauantaina 7.9.2019.Sää suosi jälleen kisapäivää. Mukana oli myös paljon huoltajia kannustamassa lapsia ja auttamassa kilpailupaikoilla. Vanhempaintoimikunta oli järjestänyt buffetin, jossa mm. paistettiin ja myytiin makkaraa.

1.-2.-luokkalaiset kisailivat kolmiottelussa lajeina 40 metrin juoksu, pituushyppy ja pallonheitto. Tyttöjen sarjassa eniten pisteita saivat Venla, Taimi ja Eeva. Poikien kisassa Veeti, Aapo ja Jere keräsivät eniten pisteitä.

3.-6.-luokkalaisilla oli viisiottelu. 3.-4.-luokan tyttöjen kisassa Elsa, Aada ja Vilma saivat eniten pisteitä. Poikien sarjassa Arttu, Pekka ja Topi olivat eniten pisteitä keränneet. 5.-6.-luokkalaisista tytöistä Neea, Sara ja Enni olivat kolme ensimmäistä, ja poikien samassa sarjassa Eemeli, Eetu ja Joonas saivat eniten pisteitä.

1.-3.-luokkalaisilla oli lisäksi 300 metrin juoksu. Tyttöjen kisan kolme nopeinta olivat Ida, Hertta ja Eevi. Poikien saman matkan kolme nopeinta olivat Topi, Eirik ja Aapo. 4.-6.-luokkalaiset juoksivat 600 metriä. Tyttöjen sarjan kolme nopeinta olivat Vilma, Aada R. ja Aada K. Poikien sarjassa Eemeli, Arttu ja Vlad olivat nopeimmat.

11.9.2019 koulun oppilaista osa oli Harjulinnan kentällä kisaamassa Parikkalan koululaisten kisoissa. Myös siellä 1.-2.-luokkalaiset kisailivat kolmiottelussa lajeina 40 metrin juoksu, pituushyppy ja pallonheitto. Tyttöjen sarjassa Venla oli kolmas.

3.-4.luokkalaisilla oli kolmiottelu, missä 40 metrin juoksu oli korvattu 60 metrin juoksulla. Tyttöjen sarjassa Vilma oli toinen. 5.-6.-luokkalaisilla oli kolmiottelu lajeina 60 metrin juoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Tyttöjen sarjassa Sara oli kolmas. Moniotteluissa tuli muitakin hyviä suorituksia ja sijoituksia.

Pitkät matkat olivat 1.-2.-luokkalaisilla  300 metriä, ja 3.-6.-luokkalaisilla 600 metriä. 3.-4.-luokkalaisten tyttöjen kisassa Ida ja Vilma ottivat kaksoisvoiton. 3.-4.-luokkalaisten poikien sarjan voitti Arttu, ja 5.-6.-luokkalaisten sarjan voitti Eemeli. 

25.9.2019 oli koululla Metsä-päivä. Koululla oppilaille infoa oli pitämässä Punkaharjun Metsäpalvelun Anna Syrjäläinen. Toinen rasti oli Kinnarniemen kodalla, missä oppilaat saivat tietoutta sienistä Uukuniemen Martoilta ja luonnosta yleensäkin Pirjo Palojärveltä. Pirjon kanssa 3.-6.-luokkalaiset kävivät tutustumassa myös suolampeen. Löytyipä karpaloita maisteltavaksi. Päivästä enemmän fb-sivuilla.

 

 

 

 

 

Saaren koulu.jpg

 

 

Wilman kirjautumissivu on muuttunut. Se on nyt: https://parikkala.inschool.fi/

 

 

Koulullemme on luotu Facebookiin omat sivut, jonne lisäilemme ja on lisättykin kuvia koulumme tapahtumista, menneistäkin, sekä oppilaiden töistä. Sivusto löytyy hakusanalla ”Saaren koulu”.

Täällä koulun kotivuilla on jatkossa ilmoituksia koulun tulevista tapahtumista. Kuvat ovat Facebookissa.

 

 

Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

 Alla on linkki tulevan vuoden koulu- ja lomapäivistä.


Saaren koulun työ- ja loma-ajat lv 2019 - 2020

 

Koulun muut yhteystiedot, mm. opettajanhuoneen

puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet löytyvät vierestä

yhteystiedot linkin alta.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla parittoman viikon torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset, pitkät, yli kolmen vuorokauden, tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Lyhyet lomat anotaan esim. wilma-viestillä hyvissä ajoin ennen aiottua ajankohtaa.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020