PLA_77197057.jpg
Esityslistat ja pöytäkirjat
Aukioloajat

ma - pe klo 9 - 15

 • 5.11.2020Laitosmies

  Laitosmiehen tehtävän hakua jatkettu. Aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan rekrytoinnin käsittelyssä. Huomaa että valintakriteereitä on muutettu verrattuna aiempaan hakuun.

  Parikkalan kunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen LAITOSMIESTÄ
  vesi- ja viemärilaitoksen toimintoihin liittyviin erikoisammattimiehen tehtäviin.

  Laitosmiehen työtehtäviin kuuluvat mm. vesi- ja viemärilaitosten sekä niiden verkostojen asennus, kunnossapito- ja huoltotehtävät. Tehtävään kuuluu velvoite osallistua varallaoloon ja työn hoitaminen vaatii vetokoukullisen oman auton käyttöä. Työ sisältää olosuhdehaittoja ja on ajoittain fyysisesti kuormittavaa.

  Laitosmiehen tehtävään luetaan eduksi soveltuva puhdistamonhoitajan- tai muu vesihuoltoalankoulutus ja työkokemusta vesi- ja viemärilaitosten sekä niiden verkostojen asennus, kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Eduksi luetaan myös muu työtehtävään soveltuva ammattitutkinto.

  Mikäli hakijalta uupuu vesihuoltoalan koulutus, niin koulutus järjestetään työnantajan toimesta oppisopimuskoulutuksena, joten koulutuksen puute ei ole siis este tulla valituksi laitosmiehen tehtäviin. Ennen kaikkea etsimme aktiivisella- ja hyvällä asenteella olevaa tiiminjäsentä työporukkaamme.

  Tehtävä edellyttää ajokorttia, hyvää yhteistyökykyä, tunnollisuutta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön. Työ edellyttää myös tietotekniikan perustaitojen hallintaa, työ sisältää mm. uusien vesihuoltoliittymien esivalmistelevaa työtä.

  Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ voi olla joko koulutuksen ajalta määräaikainen tai vakinainen tehtävä alusta alkaen sopimuksen mukaan.

  Hakemukset pyydetään lähettämään 30.11.2020 klo 23.59 mennessä kuntarekryn sähköisen hakukanavan kautta.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020