PLA_77197057.jpg
Esityslistat ja pöytäkirjat
Aukioloajat

   ma-pe 9-15

 • Nuorisotyöntekijän sijaisuus

  Parikkalan kunnan vapaa-aikapalveluissa on haettavana nuorisotyöntekijän sijaisuus ajalle 26.3.2020 - 5.2.2021.

  Työn painopistealueina ovat nuorisotilatoiminnan suunnittelu ja ohjaus, nuorisotapahtumien, retkien järjestäminen, kouluyhteistyö sekä tarvittaessa kerhojen ohjaus, perhekahvilatoiminta, nuorisotyön maakunnallinen yhteistyö ja muut erikseen osoitettavat vapaa-aikatoimen tehtävät. Työhön kuuluu olennaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta auton käyttöön. Palkkaus KVTES:n mukaan, viikkotyöaika 38,75 h. Koeaika 2 kk.

  Toimeen valittavalta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä alan työkokemusta ja kunnallisen vapaa-aikasektorin tuntemusta. Työ on itsenäistä, ja sen hoitamiseksi tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja. Järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi.

  Valinta suoritetaan ehdollisena kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukaisen rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

  Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelussa.

  Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta mutta voidaan toimittaa myös postitse. Hakuaika päättyy 20.2. kello 14.00.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020